tiistai, lokakuu 20, 2020

    

Kaukana massaturismista, ihanassa luonnossa! Tervetuloa meille!

Haluatteko kokea aidon talven Lapissa ja saada taukoa arkipäivän kiireistä? Silloin porotilamme on juuri oikea paikka teille. Meillä on vielä koskematonta luontoa, ihanaa rauhaa ja raitista ilmaa.

Täällä Napapiirin tuntumassa voitte viettää rauhallisen ja virkistävän loman. Tarjoamme teille yksilöllisen ohjelman, joka sisältää sekä tietoa poroista, luonnosta ja talvesta että rauhoittumista ja rentoutumista. Ohjelmamme on myös erityisesti suunniteltu pienille ryhmille.

   

Poroajelu tai lyhytloma porojen elämää seuraten

Voitte valita, haluatteko poroajelun, päiväretken tai lyhyen loman. Vierailunne meillä tulee olemaan teille ainutlaatuinen kokemus. Lapissa vuodenajat erottuvat vielä toisistaan. Tulkaa kokemaan niiden lumo!

Olette sydämellisesti tervetulleita Mourujärvelle!

Toivottavat Christina, Manne ja porot.

     

 

 

Ylitalon Poromatkailu on Green Key-sertifioitu yritys

Green Key on kansainvälinen kestävän matkailun ympäristöohjelma. Green Key-merkki on todistus laajamittaisesta ympäristötyöstä ja majoitusalalle suunniteltujen kansainvälisten ympäristökriteerien täyttämisestä.

Lisää tiedot: http://greenkey.fi/

---------------------------------------------------------------------------------------------

”Ylitalon Poromatkailulle myönnettiin 1.6.2020 Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Meille on tärkeää suojella luontoa ja siellä asuvia eläimiä.

Haluamme tukea aktiivisesti paikallisia yrityksiä ja tuottajia. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, jotka jakavat nämä arvot kanssamme.”

 

Lisä tiedot sivun yläosassa ”Ympäristövastuu” ja lisä tiedot ”STF-Finland”.

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/matkailun-edistaminen/vastuullisuus/sustainable-travel-finland/

https://www.visitfinland.com/sustainable-finland/

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ylitalon Poromatkailu Ky: https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/#text=ylitalon%20poromatkailu%20ky&

 

  

 

 

Ailo Pienen Poron Suuri Seikkailu

Elokuva kertoo uteliaan Ailo-poron selviytymistarinan ensimmäisellä vuoden kestoisella vaelluksellaan, jonka aikana suloisesta pikkuvasasta kasvaa uljas nuorukainen. Elokuvan teemoina ovat Lapin puhdas luonto, kesyttämätön erämaa sekä loputon äidin rakkaus, jonka ansiosta Ailo uskaltautuu seikkailuun yhdessä muiden lapin villieläinten kanssa.

Teksti: MRP Matila Röhr Productions OY

Olemme olleet mukana auttamassa elokuvan tekijöitä kuvauksissa Posiolla ja Utsjoella. Olemmehan työskennelleet porojen kanssa kymmeniä vuosia.

Lisä tiedot: https://ailo.fi/

Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=5CnyAoYR2NY

https://www.youtube.com/watch?v=TJFhEMwDLP4

 

k800 winterabenteuer 5   k800 1  K800 DSC 00730036

 

 

                  

 

Vierailijat

Today 11

Yesterday 25

Week 36

Month 450

All 116660

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Sää